Remont placu przy ZOL

aktualizacja: 2017-10-24 09:18:53     nr wiadomości: 33314     przeczytano: 2354     Ilość komentarzy komentarze: 0

Plac przed Zakładem Opiekuńczo - Leczniczym w Szczuczynie został zagospodarowany.

Zakres prac uzgodniony z Konserwatorem Zabytków objął m.in.: demontaż płyt betonowych i podjazdów dla osób niepełnosprawnych, usunięcie starych karczy i warstwy nasypu, wykonanie nowej nawierzchni parkingu, schodów wejściowych i podjazdu. Wykonawcy pozostały tylko drobniejsze prace dotyczące montażu poręczy i uporządkowania terenu. 

Remont finansowany jest z budżetu Urzędu Miejskiego w Szczuczynie oraz Starostwa Powiatowego w Grajewie.

Na wiosnę rozpoczną się prace związane z wykonaniem nowej nawierzchni drogi dojazdowej.

 

Dodaj komentarz

Treść:


Informacja dla komentujących
Redakcja portalu nie ponosi odpowiedzialności za treści publikowane w komentarzach. Zastrzegamy możliwość opóźnienia publikacji komentarza lub jego całkowitego usunięcia.